Onze hulpbronnen

Voor het vinden van de leukste plekjes in Nederland, is het belangrijk dat je weet waar je moet zoeken. Om je een beetje op weg te helpen, hebben wij hieronder een lijst gemaakt met onze grootste hulpbronnen. Zo weet jij precies waar je moet beginnen.

De Nederlandse VVV

De VVV staat voor ‘Vereniging voor Vreemdelingenverkeer’. Het is de organisatie die de Nederlandse toerisme ondersteunt. Vrijwel iedere gemeente in Nederland heeft een eigen VVV, waar je terecht kunt wanneer je op zoek bent naar bijvoorbeeld wandelroutes of leuke plekken om te overnachten. Ben je op een nieuwe plek in Nederland, en weet je niet wat er allemaal te beleven is? Dan is het slim om te beginnen bij de plaatselijke VVV.

De ANWB

Een andere hulpbron voor Nederlandse toerisme, is de ANWB. De meeste Nederlanders kennen de ANWB als een hulpmiddel voor onderweg, maar ze zijn er ook voor wandelroutes en fietsroutes. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een Nederlandse map? Of ben je je wandelsokken vergeten? Dan kun je terecht bij de ANWB winkel. Zij hebben alles wat je nodig hebt voor een lekkere vakantie in de mooie natuur van Nederland.

Online vergelijkingssites

In onze artikelen verwijzen wij vrijwel altijd naar een online vergelijkingssites. Dit komt omdat deze websites je kunnen helpen bij het vinden van de perfecte hotelkamer, of camping. Bij deze vergelijkingssites kun je namelijk specfieke zoektermen aangeven, zodat je alleen te zien krijgt waar je naar zoekt. Wil je niet teveel tijd besteden aan het vinden van een goed hotel? Dan is een online vergelijkingssite een goede hulpbron voor jou!