Over ons

Wij zijn deze website begonnen om onze liefde voor het Nederlandse landschap met anderen te delen. Wij zijn van mening dat je namelijk helemaal niet naar het buitenland hoeft om een leuke vakantie te hebben. Nederland beschikt over genoeg leuke plekjes om je vakantie door te brengen. Toch merkten wij dat niet iedereen die leuke plekjes wist te vinden. Daarom zijn wij deze website begonnen. Zodat we anderen ook konden enthousiasmeren over ons mooie land, en de leukste plekjes met anderen konden delen.

Waarom alleen artikelen over Nederland?

Nu vraag jij je misschien af: waarom alleen in Nederland? Wij hebben ervoor gekozen om ons specifiek op Nederland te focussen, omdat wij van mening zijn dat er genoeg leuks te beleven is in Nederland. Niet alleen in de grote steden zoals Amsterdam of Rotterdam, maar ook in kleine dorpjes en in de vrije natuur. Wist je bijvoorbeeld dan Nederland beschikt over duizenden fietroutes en wandelroutes? Meer dan genoeg om je jarenlang mee te vermaken!

Wij willen je graag helpen om de leukste vakantieplekken in Nederland te ontdekken. Daarom zijn wij begonnen met het schrijven van artikelen over de leukste hotels en campings in Nederland. Daarnaast schrijven we ook artikelen waarin we belangrijke tips met jullie delen. Denk bijvoorbeeld aan tips voor het boeken van een online hotel. Hierdoor wordt jullie vakantie een stuk gemakkelijker, en kunnen we elkaar verder helpen. Wij denken namelijk dat het heel belangrijk is om de leukste plekjes in Nederland met elkaar te kunnen delen. Door te schrijven over Nederland, hopen wij ons enthousiasme op jullie te kunnen overbrengen. Zo houden we de Nederlandse toerisme levend en gezond!

Hoe kun je ons bereiken?

Op deze website vindt je daarom alles wat je wilt weten over het Nederlandse toerisme. Wij helpen je op de leukste hotels en overnachtingen te vinden. Heb je nog vragen of opmerkingen voor ons? Of heb je een leuke plek in Nederland gevonden? Dan kun je ons altijd bereiken via het contactformulier op de contactpagina!